AMBITIEUS MET

FOCUS OP DE

BESTE SERVICE

URAS

GROUP

bewezen kwaliteit

Wij zijn een centraal in Nederland gelegen ambitieus bedrijf met een sterke focus op toegankelijke en professionele dienstverlening. Wij hebben een grootse missie. Namelijk dat iedereen zich veilig en prettig voelt in de samenleving. Daarom is URAS actief en preventief om bij te dragen aan een veilige woon-, werk- en leefomgeving.

De bedrijven die samen URAS Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche.  Vanuit drie divisies van URAS Group – URAS Security, Double N Facility en OMER AlarmControl – werken we aan facilitaire dienstverlening waarbij klant centraal staat.

Onze

Kernwaarden

Onze zes kernwaarden vormen ons DNA en geven richting aan ons doen en laten, waar we in geloven en wat ons verbindt. Deze staan centraal in onze werkwijze en zijn leidend in onze omgang met klanten, partners en medewerkers. Onze kernwaarden zijn;

 

  • Flexibel
  • Kwaliteit
  • Rechtvaardig
  • Samenwerken
  • Duurzaam
  • Klantgericht

Voor zowel

Bedrijven als particulieren

Of u ondernemer bent of particulier, iedereen krijgt op een gegeven moment te maken met beveiliging. URAS spreekt heldere taal, de lijnen zijn kort en één aanspreekpunt voor de totale dienstverlening.

Door constante kwaliteit te leveren door middel van het inzetten van goed opgeleide, bekwame medewerkers en hoogwaardige hulpmiddelen (techniek) vinden wij de passende oplossingen voor iedere situatie.

9

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?