Bij Uras

Werken?

Voor ons is het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk, doen waar ze goed in zijn maar vooral doen wat ze leuk vinden. Daarnaast vinden wij uiteraard belangrijk dat er veel aandacht is voor het individu en begeleiding. Op deze manier kunnen we de beloften die we richting onze klanten doen, waarmaken op een professionele wijze. Samenwerking is bij ons een kernbegrip.

Beveiliger M/V

Ga jij bij onze opdrachtgevers de beveiliging en receptionele taken vervullen?

Ervaren Winkelsurveillant M/V

Ben je gastvrij, klantvriendelijk en wil je het visitekaartje van ons bedrijf worden?

Wat wij bieden

Daarnaast is URAS Security een SBB Erkend leerbedrijf. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom investeren wij in de toekomst van onze beveiligers. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin je je kunt ontwikkelen tot een goed opgeleide en bekwame werknemer.

N

Arbeidsvoorwaarden

Als je in dienst gaat bij Uras krijg je gewoon goede arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan vakantiedagen, vakantiegeld en doorbetaling bij ziekte.

N

Persoonlijk contact

Op je werkgever moet je kunnen bouwen. Persoonlijk contact vinden wij dan ook heel belangrijk. Voor kleine of grote zaken, administratieve of persoonlijke vragen, je kunt altijd bij ons terecht.

N

Doorgroeimogelijkheden

Omdat we jou duurzaam aan het werk willen helpen, kijken wij ook samen met jou naar je toekomst. Waar mogelijk zullen we jou altijd doorgroeimogelijkheden bieden.

Wil je meer weten?

Vragen over een bepaalde vacature of wil je meer informatie.

Bel ons

085 – 0667 030

Email ons

info@urasgroup.nl