Functieomschrijving

Ben jij de beveiliger(ster) die bij onze opdrachtgevers de beveiliging en receptionele taken wil vervullen? Ben je klantvriendelijk en representatief? Dan maakt URAS Security graag kennis met jou. Voor verschillende objecten in Nederland zijn wij op zoek naar beveiligers. Als beveiliger zorg je voor de veiligheid van bedrijven. Je bent gastvrij en zorgt dat klanten en personeel op een uitstekende manier geholpen worden. Je zorgt dat de klanten en personeel een goed gevoel van veiligheid krijgen.

Functie-eisen

Je komt voor deze functie in aanmerking indien je:

  • Beschikt over een diploma beveiliger 2 of gelijkwaardig
  • Minimaal 1 jaar werkervaring hebt als receptioneel beveiliger
  • Bereid bent tot volcontinu werken (dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten)
  • Rijbewijs en eigen vervoer
  • Onbesproken gedrag (een screening bij de politie is onderdeel van de procedure)

Daarnaast beschik je over:

  • Een representatief voorkomen
  • Goede sociale en contactuele eigenschappen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Bedrijfsinformatie

URAS Security B.V. is een professioneel beveiligingsbedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligingsdiensten. URAS Security biedt passende oplossingen voor alle mogelijke beveiligingsproblemen.

De core business van URAS is het beveiligen van mensen, gebouwen en goederen. De hoge kwaliteit wordt, zoals hiervoor aangegeven, bereikt door het inzetten van goed opgeleide, bekwame beveiligingsbeambten en hoogwaardige hulpmiddelen. URAS wil zich blijven ontwikkelen om maximaal te kunnen voorzien in de wensen van haar klanten.

Aanvullende-informatie

Locatie:  Nederland

Status:  Fulltime/parttime

Arbeidsvoorwaarden en salaris: Conform de beveiliging CAO

Opleidingsniveau: Beroepsopleiding

Contact Informatie

Interesse? Dan ontvangen we graag digitaal je sollicitatie met CV en pasfoto via https://urassecurity.nl/werken-bij-uras/ of per post naar URAS Security B.V., Expeditieweg 1, 6657 KM Boven-Leeuwen.

Interesse? Dan ontvangen we graag digitaal je sollicitatie met CV en pasfoto via de mail of per post naar URAS Security B.V., Gijsbert Stoutweg 9 4005 LE Tiel.

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op via info@urasgroup.nl of telefoonnummer 085 – 0667 030.